Nyhet
Publicerad 2017-08-25
Uppdaterad 2017-11-28 16:20

Omröstningen för 2017 års Salaambassadör startar måndag den 7 augusti och pågår till och med söndag den 27 augusti.

Resultatet av omröstningen kommer att presenteras vid en ceremoni i samband med Händels fyrverkerikonsert den 2 september. För att kunna bli Salaambassadör så ska kandidaten, genom sitt engagemang, ha verkat för att utveckla och sprida kunskap om Sala och ha verkat för att göra Sala intressant för invånare och besökare.

DU AVGÖR VEM SOM BLIR SALAAMBASSADÖR 2017. Du kan rösta online via länken här nedan till och med söndag den 27 augusti. Om du hellre vill lämna din röst direkt på Medborgarkontoret i kommunhuset så ska det ske senast lördag den 26 augusti klockan 15.00.

 

Lägg din röst på Salaambassadör 2017 här!

 

 

Och de nominerade är...

Juryn har utifrån de inlämnade förslagen valt ut tre kandidater till 2017 års Salaambassadör. De är Agneta Kumlin, Jens Ander Glöde och Sala storband samt Johnny Larsson med vänner.

AGNETA KUMLIN för att hon har visat prov på civilkurage och mod då hon, trots sina chefers ogillande, informerat allmänheten om situationen inom polisen och dess konsekvenser när det gäller de planerade förändringarna inom polisorganisationen. Agneta har på ett rakryggat och tydligt sätt informerat om situationen inom polisen och i slutänden för oss i Sala kommun.

JENS ANDER GLÖDE OCH SALA STORBAND för storbandets spridande av glädje med sin musik, där de visar på utveckling av densamma genom att, som nu senast, ta in såväl funk som lite blues och latinoinfluenser på sina konserter. Bandet har en varierad repertoar och har spelat med många namnkunniga artister. Sala storband syns inte bara i Sala kommun, utan gör även utflykter till andra städer runtom i Sverige.

JOHNNY LARSSON MED VÄNNER för deras engagemang och inspirerande sammankomster med pensionärerna i Rockkören. På tisdagseftermiddagarna så fylls Folkets hus med härlig musik och liv, när Johnny och hans vänner spelar upp och Rockkören stämmer in. Deras uppträdanden med Rockkören lockar många deltagare och lyssnare.

 

 

 

 

Relaterade kategorier