StartKulturnatta
Informationstjänst

Kulturnatta

Publicerad 2017-04-19
Uppdaterad 2020-01-22 17:16
Meddelandet skickas till kulturfritid@sala.se
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image
Viktigt att veta. Det du skriver till kommunen kan komma att diarieföras och bli offentlig handling. Läs mer om hur ett ärende hanteras i kommunen.
Kulturnatta är ett tillfälle då Salas kulturliv samlas under ett parasoll för att skapa en unik och oförglömlig kväll. Kulturnatta är sedan 2002 ett årligt förekommande kulturarrangemang då ortens kulturutövare visar upp sig själva och sina aktiviteter.

Om Kulturnatta 

Kulturnatta är helt kostnadsfritt att uppleva. Kulturnatta betalar inte ut något ekonomiskt stöd till de som medverkar. Var och en finansierar sitt eget arrangemang. Kultur och fritid marknadsför och samordnar Kulturnatta och ser till att kommunicera ut evenemanget till publiken via stortavlor, infartsskyltar, programblad, web, mediebearbetning etc. 

Kulturnatta 25 april 2020

Kulturnatta firas lördagen den 25 april 2020 och alla som vill vara med och arrangera något får vara med. Det kan vara dans, teater, musik eller utställningar av alla möjliga olika slag. Du kan anmäla dig från den 3 februari via kommunens hemsida.

Här nedan ser du Kulturnattaprogrammet för 2019.

Kulturnattaaffischen 2019

Kulturnatta Lördag 11 maj 2019 Arr: Salas kulturarbetare, kulturföreningar och Sala kommun Kulturnattaaffischen: bildelever på Sala kommuns kulturskola
Kulturnatta
Lördag 11 maj 2019

Arr: Salas kulturarbetare, kulturföreningar och Sala kommun
Kulturnattaaffischen: bildelever på Sala kommuns kulturskola

Relaterade kategorier