StartCykel - Bokningsförfrågan
Självservice
Publicerad 2023-10-10
Uppdaterad 2024-06-20 12:56

Krav för e-tjänst

  • BankID
 

Om tjänsten

Med denna tjänst kan du göra en bokningsförfrågan på cykel. Cyklar finns att hyra på Turistinformationen i Sala, för besökare och boende i Sala. Cyklarna är svensktillverkade, sjuväxlade cyklar lämpade för både kortare sträckor och dagsturer. I hyran ingår cykelhjälm, slanglås och cykelkorg. Endast vuxencyklar finns för uthyrning. Barnsits finns att välja till om så önskas. 

Tänk på att: Du behöver skicka in din bokningsförfrågan i god tid före önskad hyra. Endast bekräftade förfrågningar räknas som en bokning. 

Avgifter

20 kr/timme
100 kr/dygn
400 kr/vecka
700 kr/2 veckor
Barnsits: 25kr/dygn

Cykelhyran betalas på plats på Turistinformationen vid hämtning av cykel, om inget annat överenskommits. 

Villkor

  • Cyklarna hämtas och lämnas på Turistinformationen i Sala, Stora torget 1. Vi ombesörjer inte utkörning eller hämtning av cykel på annan plats. 
  • Turistinformationens öppettider är måndag-fredag kl. 8-16.30. Önskar du hämta eller lämna cykeln på annan tidpunkt, kontakta Turistinformationen via mail till: information@sala.se eller telefonnummer 0224-74 78 00.
  • Betalning sker på plats på Turistinformationen vid hämtning av cykel.  
  • Endast bekräftade förfrågningar räknas som bokning.

De personuppgifter som lämnas registreras och behandlas för att underlätta administration, handläggning samt för statistiska ändamål.

Mer information om hur kommunen hanterar personuppgifter hittar du på sala.se/integritetspolicy

Du kan även kontakta dataskyddsombudet via e-post: dataskyddsombud@sala.se

En e-legitimation kan jämföras med en vanlig id-handling, till exempel id-kort eller körkort. Med en e-legitimation, som till exempel BankID, kan du på ett säkert sätt legitimera dig på internet.

Läs mer om e-legitimation på skatteverket.se