StartSjälvserviceKulturnatta, arrangemang - Anmälan
Självservice
Publicerad 2021-09-09
Uppdaterad 2022-04-21 15:36
Tjänsten har uppehåll.
 

Om tjänsten

Anmälan är nu stängd. Välkommen på Kulturnatta den 14 maj!

Välkommen med din anmälan mellan den 1- 28 mars.  Kulturnatta fyller 20 år lördagen den 14 maj 2022! Det vill vi fira med en scen på Torget och en massa aktiviteter i hela Sala. Invigning av Sala Kulturnatta är kl 11.00 den 14 maj och programpunkterna startar kl 11.30.

Om du vill framträda på Stora Scenen på Torget önskar du det i din anmälan. Vi kan inte garantera plats, men vi kommer göra vårt bästa för att alla ska få framträda. På scenen kommer det finnas backline, ljud och ljus samt en tekniker. 

Dessutom kan du som är konstnär ställa ut din konst i Galleria Sala Torg. Skyltplatsen är två skyltfönster ut mot Torget. Det kommer också finnas möjlighet att ställa ut i lokalen mellan Kappahl och Mercato och man ser lokalen direkt rakt fram om man kommer in från Södra Esplanaden. Anmäl ditt intresse i anmälan och önska vilken lokal du helst ställer ut i. Vi kan inte garantera att det blir den lokalen, men kommer göra vårt bästa. Villkoren är att du har möjlighet att hänga din konst måndag den 9 maj och ta ner konsten måndag den 16 maj. Skriv också antal tavlor samt storlek. 

Varmt välkommen med din anmälan!

Villkor

Anmälan kan göras av kulturarbetare, kulturföreningar och övriga kulturaktörer som har sitt säte och sin huvudsakliga verksamhet i Sala kommun. 

Medverkande aktörer ansvarar själva för och bekostar sina egna program. Sala kommun ansvarar för samordning och programinformation. 

Sista anmälningsdag för arrangemang till Kulturnatta är måndag den 28 mars 2022. 

Observera! Endast en programpunkt per anmälan och e-postadress samt telefon till kontaktperson behöver anges i formuläret.

Avgifter

Tjänsten är kostnadsfri.

De personuppgifter som lämnas registreras och behandlas för att underlätta administration, handläggning samt för statistiska ändamål.

Mer information om hur kommunen hanterar personuppgifter hittar du på sala.se/integritetspolicy

Du kan även kontakta dataskyddsombudet via e-post: dataskyddsombud@sala.se

Relaterade kategorier