StartKommun och politikPress och nyheterNyheter - listningTillsammans för framtidens Sala - inbjudan dialogmöte september
Nyhet
Publicerad 2017-08-17
Uppdaterad 2020-01-17 14:54

Inbjudan till föreningar i Sala: Tillsammans för framtidens Sala. Dialogmöte 2 den 5 september 2017. Hade du inte möjlighet att delta vid första mötet? Ingen fara – du är välkommen att hoppa på tåget nu!

Inbjudan till det andra dialogmötet om samverkan mellan civilsamhället och Sala kommun! Det första konkreta målet är att tillsammans formulera en lokal överenskommelse om hur vi vill att vårt samarbete ska fungera.

Till det första dialogmötet (den 31 maj) kom ca 70 engagerade deltagare. Sveriges sex nationella principer för samverkan diskuterades i grupper. ”Vad betyder varje princip för oss?” Resultatet har sammanställts och förmedlats enligt deltagarlistan. Senare i höst kommer vi att ordna en plats på Sala kommuns hemsida för information om arbetet med lokal överenskommelse.

På möte 2 (den 5 september) fortsätter vi att konkretisera vårt arbetsmaterial. Till vår hjälp har vi, även denna gång, Annika Lindh från Västmanlands länsbildningsförbund.

Välkommen till möte nr 2 för fortsatt dialog!

Tid: Tisdag 5 september kl. 18.30–21.00
Plats: Täljstenen, Vasagatan 17, 733 38 Sala. 

Tillgänglighet: Lokal i markplan. Kant under entrédörren kan försvåra något för rullstol/permobil. Handikapptoalett finns. Hörslinga finns i föreläsnings­salen.
Förtäring: Vi bjuder på smörgås.


Anmälan

 

Anmäl ditt deltagande senast 3 september 

Det går bara att anmäla en person i taget. Anmälan innebär godkännande av att lämnade uppgifter registreras för deltagar- och kontaktlista.

 

Kontakt

Hör av dig per telefon eller mail om du behöver hjälp att anmäla dig!

Kontaktpersoner för frågor och funderingar är:
Jane Allansson, jane.allansson@sala.se, tfn 0224-74 70 13 (Sala kommun) eller
Isa Österberg, isa.osterberg.tarna@folkbildning.net, tfn 070-14 68 914
 

Välkommen!

Carola Gunnarsson, Kommunstyrelsens ordförande
Ulrika Spårebo, Kommunstyrelsens andre vice ordförande
Jenny Nolhage, Kommunchef