Informationstjänst

Kulturnatta

Publicerad 2017-04-19
Uppdaterad 2020-03-27 09:00
Kulturnatta är ett tillfälle då Salas kulturliv samlas under ett parasoll för att skapa en unik och oförglömlig kväll. Kulturnatta är sedan 2002 ett årligt förekommande kulturarrangemang då ortens kulturutövare visar upp sig själva och sina aktiviteter.

Om Kulturnatta 

Kulturnatta är helt kostnadsfritt att uppleva. Kulturnatta betalar inte ut något ekonomiskt stöd till de som medverkar. Var och en finansierar sitt eget arrangemang. Kultur och fritid marknadsför och samordnar Kulturnatta och ser till att kommunicera ut evenemanget till publiken via annonsering, affischering, infartsskyltar, programblad, web, mediebearbetning etc. 

Obs! Kulturnatta 2020 är inställt!
Efter folkhälsomyndigheternas rekommendationer gällande förebygga smittspridning i samhället har Sala kommun beslutat att ställa in Kulturnatta på grund av Corona viruset (covid -19). Händelser som sammanför många människor kan ligga till grund för stor smittspridning och kultur- och fritidskontorets målsättning är att begränsa smittspridning.

Kulturnatta 25 april 2020 (inställt)

Kulturnatta firas lördagen den 25 april 2020 och alla som vill vara med och arrangera något får vara med. Det kan vara dans, teater, musik eller utställningar av alla möjliga olika slag. Du som vill vara med och arrangera något kan anmäla dig från och med 3 februari.

Kulturnattaaffischen 2020

Kulturnatta 25 april 2020
Kulturnatta 2020
Arr: Salas kulturarbetare, kulturföreningar och Sala kommun
Kulturnattaaffischen 2020: Bildelever på Sala kommuns kulturskola

 

Relaterade kategorier