StartKommun och politikPress och nyheterNyheter - listningDialog mellan medborgare och förtroendevalda
Nyhet
Publicerad 2021-12-10
Uppdaterad 2021-12-13 14:46

Sala kommuns förtroendevalda vill öka möjligheterna till möten mellan medborgarna och politiken. Därför kommer vi att bjuda in till flera medborgardialoger under det kommande året.

– Pandemin har begränsat möjligheterna till personlig kontakt mellan oss förtroendevalda och kommunens invånare. Men i takt med att smittspridningen minskar kommer vi att bjuda in till flera möjligheter till dialog på olika platser i kommunen, säger Carola Gunnarsson, kommunfullmäktiges ordförande.

Under det kommande året kommer vi alltså att bjuda in till fler medborgardialoger med kommunens förtroendevalda. På det här sättet ökar möjligheten för dig som medborgare att bidra med dina tankar och idéer.

– Vi som är förtroendevalda vill få ta del av synpunkter, idéer och tankar. Det är viktigt för att vi  tillsammans  ska kunna utveckla vår verksamhet, säger Carola.

Ett komplement till övriga samråd

– Medborgardialogerna ska ses som ett komplement till övriga samråd som sker kring bland annat Översiktsplanen och olika detaljplaner, säger Carola.

Givande samtal på Stora torget

Söndagen den 5 december 2021 fanns representanter från de politiska partierna på plats på Stora torget i Sala för samtal med dig som medborgare. Det bjöds på glögg, god stämning och intressanta samtal.

Politiker står framför granen på Stora torget.