StartNyheter - listningVård och omsorgs nya besökscentrum invigt
Nyhet
Publicerad 2019-02-20
Uppdaterad 2019-02-20 08:08

Den 19 februari 2019 var det officiell invigning av Vård och Omsorgs nya besökscenter på entréplan, Bergmästaren Fredsgatan 23. Besökscentret öppnar för allmänheten måndagen den 25 februari.

Under en högtidlig ceremoni, invigdes Vård och Omsorgs nya besökscenter på Fredsgatan 23. Verksamhetschef Birgitta Hofvander höll invigningstal och ordförande för vård och omsorgsnämnden, Elisabet Pettersson (C) klippte traditionsenligt invigningsbandet. Därefter hölls öppet hus för att visa det nya besökscentret för de besökande. 

 Elisabet Pettersson (C) och klipper traditionsenligt invigningsbandet för Vård och omsorgs nya besökscentrum.

Det nya besökscentret har en bemannad reception och flera besöksrum. Besökscentret kommer att fungera som en sluss in i vård och omsorgs olika verksamheter. Via besökscentret blir det enklare för Sala kommuns invånare att hamna rätt och få den hjälp som de behöver.

Vi ska vara lättillgängliga för medborgarna samtidigt som vi håller en hög säkerhetsgrad för medarbetare. Därför öppnar vi det här besökscentret, säger Birgitta Hofvander som är verksamhetschef på vård och omsorgskontoret.

 

Besökscentret

Fredsgatan 23, Sala
Öppettider: måndag-fredag, kl. 08:00-16:00 (lunchstängt kl. 12:00-13:00).

Verksamhetschef Birgitta Hofvander och ordförande för vård och omsorgsnämnden, Elisabet Pettersson (C)

Relaterade kategorier