Nyhet
Publicerad 2018-08-28
Uppdaterad 2018-11-01 15:28

Är du en av urvalspersonerna i Sala kommun, som fått årets medborgarundersökning från SCB?

Då vore vi tacksamma om du tog dig tid att besvara undersökningen. I den har du chans att tycka till om frågor kring bland annat arbets- och fritidsmöjligheter, boende, trygghet och upplevelsen av den kommunala servicen inom till exempel barnomsorg, skola och äldreomsorg.

Den som är med i undersökningen kan själv välja att svara med hjälp av pappersenkäten eller logga in och svara via webben. Den som svarar via webben kan också välja att besvara enkäten på engelska, finska eller spanska. Vill man hellre svara på pappersenkäten översatt till arabiska går det att beställa en sådan från SCB.

Om du inte är en av urvalspersonerna som har fått årets enkät så kan du självklart alltid lämna dina synpunkter till Sala kommun via webben eller vid ett besök på Medborgarkontoret.

Medborgarundersökningen är en enkätundersökning som SCB, på uppdrag av Sveriges kommuner, genomförs två gånger per år sedan 2005. Sedan starten är det totalt 265 av Sveriges 290 kommuner som vid något tillfälle valt att delta i undersökningen.

Relaterade tjänster