StartFototävling
Nyhet
Publicerad 2022-03-25
Uppdaterad 2022-03-25 15:26

Ett 40-tal elskåp i Sala ska utsmyckas med bilder från kommunen. Skicka in ditt bidrag för möjligheten att få ditt Salafoto folierat på ett av elskåpen.

Sala kommun, i samarbete med Sala-Heby Energi och Salabostäder, planerar att dekorera 30-40 elskåp med historiska bilder från kommunens arkiv. Dessutom får Salaborna dekorera 10 av de elskåpen.

Nu har du möjlighet att visa upp något av dina egna foton från Sala på våra elskåp. Du kan göra det genom att delta i tävlingen ”Årets fotoprojekt 2022". Temat för tävlingen är "Vårt Sala".

Så här deltar du

  • Skicka e-post till petra.jablonski@sala.se senast 24 april 2022.
  • Skriv ”Fotoprojekt” i ämnesfältet.
  • Skriv en kort beskrivning av bilden och några rader om dig själv.
  • Bifoga max 4 bilder (högupplösta bilder minst 1,0 MB per bild).
  • Bifoga gärna länk till hemsida eller annat.
  • Ange även ditt namn samt kontaktuppgifter så att vi kan nå dig vid eventuell vinst

Avtal för att Sala kommun ska ha rätt att använda bilderna

Vid vinst kommer Sala kommun att behöva äga din bild/dina bilder och ha rätt att använda dem på elskåpen och eventuellt i andra sammanhang. Du behöver godkänna detta enligt avtal.

Vinnarna koras under Kulturnatta

Vinnarna i årets fotoprojekt koras under Kulturnatta på lördag den 14 maj och juryn består av representanter från Kultur och Fritid, Näringslivsenheten, Tekniska kontoret, Salabostäder och SHE.

Fotografierna folieras sedan på elskåpen. Av praktiska skäl så måste Sala kommun äga rättigheterna till bilderna då de kan komma att redigeras för att passa in på elskåpen.

De vinnande bilderna med namnen på dem som har tagit dem publicerar vi på sala.se. Vinnarna bjuds även in till prisceremonin på Kulturnatta.

Du är varmt välkommen att skicka in ditt bidrag!

Kontakt

Petra Jablonski, Kulturutvecklare/rektor
0224-74 77 11 petra.jablonski@sala.se