StartKommun och politikPress och nyheterNyheter - listningGemensam webbplats för biblioteken i Västmanland
Nyhet
Publicerad 2020-03-25
Uppdaterad 2020-03-25 13:22

Bibliotek i Västmanland

Bibliotek i Västmanland, ett samverkansprojekt mellan folkbiblioteken i Västmanlands kommuner, utvecklar samverkan mellan kommunernas folkbiblioteksverksamhet och ökar servicegraden och tillgängligheten till bibliotekstjänster i hela länet.
www.bibliotekivastmanland.se

Nu lanseras den första versionen av länets gemensamma bibliotekswebbplats www.bibliotekivastmanland.se. Där tar du del av biblioteksutbud och service från folkbiblioteken i Västmanland samlat på ett ställe.

bibliotekivastmanland.se kan du göra dina biblioteksärenden, ladda ner e-böcker och titta på strömmande film. Allt du behöver för att ta del av utbudet är ett bibliotekskort i någon av länets kommuner.

Webbplatsen som lanseras nu är en första version, där olika funktioner som information om öppettider och tjänster samt bibliotekskatalog och andra tjänster ligger på separata plattformar. Senare i vår kommer den fullständiga versionen av webbplatsen att lanseras, där du hittar all information, utbud och tjänster på ett ställe.

Vad är Bibliotek i Västmanland?

Bibliotek i Västmanland är ett samarbete mellan folkbiblioteken i Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg och Surahammars kommun, Västerås stad samt Region Västmanland. 
 
Genom att samarbeta använder vi våra resurser mer ändamålsenligt samtidigt som vi kan ge bättre service och utbud för dig som använder biblioteket. Du har tillgång till hela länets biblioteksutbud och kan låna, återlämna och reservera på alla bibliotek i Västmanland. 
Vi är tillsammans runt 160 medarbetare på 25 bibliotek och 3 bokbussverksamheter runt om i länet. 
 

Relaterade tjänster

Relaterade kategorier