Nyhet
Publicerad 2019-07-05
Uppdaterad 2019-07-05 08:34

Fotografera din favoritplats i Sala kommun och få möjligheten till att dina bilder eventuellt publiceras i kommunens nya översiktsplan!

Fontän vid vattnet

Sala kommun arbetar med att ta fram en ny översiktsplan. Från den 7 juli till den 25 augusti kan du fotografera platser i kommunen som du tycker om och lägga upp bilderna på instagram eller maila in till kommunen. Ca 10 bilder väljs ut och ställs ut på Salamässan i slutet av augusti där man kommer att kunna rösta på vilka bilder man tycker bäst om. De vinnande bidragen i omröstningen kommer förhoppningsvis att få sin bild och sitt namn publicerad i Sala kommuns nya översiktsplan.

Hur deltar jag?

Fota din favoritplats i Sala eller ett motiv som symboliserar Sala för dig. Lägg upp en eller flera bilder (max 3) på Instagram och tagga bilden med #salaöp , du kan även maila bilden till oversiktsplan@sala.se. Beskriv gärna din bild i korthet. Skriv även var bilden är tagen, det måste vara i Sala kommun. Se  till att ha ett öppet konto, annars kan vi inte se din bild. Du kan lämna in bilder från den 7 juli till den 25 augusti.

Villkor

  • Genom att du mailar din bild eller laddar upp din bild och taggar den med #salaöp godkänner du ditt deltagande, våra villkor, samt användarvillkoren för Instagram.
  • Genom att delta i fototävlingen godkänner du att Sala kommun får använda bilden i framtiden. Fotografens namn kommer alltid att anges tillsammans med bildens publicering.
  • För att bilden ska kunna publiceras i översiktsplanen behöver den kunna tryckas i A4-format.
  • Bilder som publiceras av användare med dold Instagram-profil kan inte medverka.
  • Om du har en person på bilden som går att identifiera gäller dataskyddsförordningen (GDPR). Det innebär att personen i bilden måste ha gett sitt samtycke.
  • Vinnarna kontaktas av oversiktsplan@sala.se eller via instagrams kommentarsfält.

Vid frågor vänligen kontakta: oversiktsplan@sala.se