StartKommun och politikPress och nyheterNyheter - listningTvå föreläsningar i Sala under Tillsammansveckan
Nyhet
Publicerad 2017-03-09
Uppdaterad 2018-04-05 13:58

Två föreläsare gästar Sala under vecka 11 när psykisk ohälsa uppmärksammas i hela Västmanland under temat Tillsammans för psykisk ohälsa.

Bild på affisch

 

Måndag 13 mars klockan 18.00 kommer Anders Krasse till Ställverket på Täljstenen och berättar om sin personliga resa. Anders berättar om hur stressen i vårt slit- & slängsamhälle kan påverka vår hälsa och den alternativa väg han har valt för att få en större balans i sin tillvaro. Han berättar också om fördelarna som finns med en minskad konsumtion, både på ett personligt plan men också på en grupp- och samhällsnivå.

 

Bild på affisch

 

Onsdag 15 mars klockan 18.00 gästar Anneli Wester Blå salen. Hon är en uppskattad bloggare och jurist som föreläser över hela världen. 2012 utsågs hon till Årets Äventyrare. Hon fann kraften att förändra sitt liv från år av självskadande till ett fungerande liv fullt av möjligheter, äventyr och livsglädje.

Båda föreläsningarna är kostnadsfria och ingen föranmälan krävs.

 

Föreläsningarna är en del av Arvsfondsprojektet ”Tillsammans för psykisk hälsa” och Studieförbundet Vuxenskolan i samverkan med Sala kommun.
 


 

Relaterade tjänster