StartSjälvserviceBåt, kanot eller paddleboard - Bokning
Självservice
Publicerad 2022-06-27
Uppdaterad 2022-07-01 09:12

Krav för e-tjänst:

  • BankID
  • 18 år och uppåt
 

Om tjänsten

Här kan du boka båt, kanot och paddleboard vid Långforsbadet. Du kan enbart boka en timme åt gången. Flytvästar ingår (antal varierar beroende på båt/kanot/paddleboard). Hyrestagaren har ansvar över alla som nyttjar båt/kanot/paddleboard samt ser till att återlämna den i städat skick, inklusive tömmer den på eventuellt vatten.

Bokningen är öppen 28 juni till 19 augusti.

Hyra under lägre period

Om du vill göra en längre bokning, exempelvis heldag, är du välkommen att kontakta personalen vid Långforsbadet. 

 

Villkor

Bokning görs av privatpersoner från 18 år och uppåt. Företag och föreningar hänvisas till att kontakta personalen vid Långforsbadet.

Avgifter

Bokning av båt, kanot och paddleboard kostar 100 kr / timme. Du betalar avgiften via kort eller Swish direkt via e-tjänsten. Bokningen är bindande. Detta innebär att ingen återbetalning av avgift görs vid eventuell avbokning. 

De personuppgifter som lämnas registreras och behandlas för att underlätta administration, handläggning samt för statistiska ändamål.

Mer information om hur kommunen hanterar personuppgifter hittar du på sala.se/integritetspolicy

Du kan även kontakta dataskyddsombudet via e-post: dataskyddsombud@sala.se

En e-legitimation kan jämföras med en vanlig id-handling, till exempel id-kort eller körkort. Med en e-legitimation, som till exempel BankID, kan du på ett säkert sätt legitimera dig på internet.

Läs mer om e-legitimation på skatteverket.se