StartUppleva och göraMötesplatserTäljstenens lokaler - Bokning
Självservice

Täljstenens lokaler - Bokning

Publicerad 2016-09-09
Uppdaterad 2019-10-16 10:26
Meddelandet skickas till kulturfritid@sala.se
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image
Viktigt att veta. Det du skriver till kommunen kan komma att diarieföras och bli offentlig handling. Läs mer om hur ett ärende hanteras i kommunen.
På Täljstenen finns ett flertal ändamålsenliga och trevliga lokaler att hyra för olika typer av arrangemang, till exempel konstutställningar, teater, musik, föreläsningar, möten. Var och en har sin speciella historia. I några av lokalerna finns trådlös internetuppkoppling.

Bokning endast via kontakt.

Om tjänsten

På Täljstenen finns ett flertal ändamålsenliga och trevliga lokaler att hyra för olika typer av arrangemang, till exempel konstutställningar, teater, musik, föreläsningar eller möten. Några av lokalerna har trådlös internetuppkoppling.

Historien

Vi har delvis döpt våra lokaler efter det de en gång var. Huset har en historia som vi tycker är viktigt att bevara och berätta därför har vi valt att behålla ursprungsnamnen. Från att vara Salas elverk 1902 blev det sen brandstation därav det karaktäristiska utkikstornet. Här har också bedrivits Snickeriverksamhet för kommunens arbetslag. Nu fylls huset med kulturaktiviteter och lokalerna kan hyras för många olika slags aktiviteter.

Villkor

Alla är välkomna att använda denna tjänst.

Avgifter

Kontakta handläggaren för mer information.