Servicemeddelande

Ombyggnationer av lekplatser

Publicerad 2017-08-14
Uppdaterad 2020-01-17 14:54
Meddelandet skickas till samhallsbyggnad@sala.se
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image
Viktigt att veta. Det du skriver till kommunen kan komma att diarieföras och bli offentlig handling. Läs mer om hur ett ärende hanteras i kommunen.
Under året kommer lekplatserna i Kumla, Ransta-Österby och på Hagaberg att rustas och få nya lekredskap.

Kumlas lekplats

Gungor, sandlåda, karusell, helikopter-gungdjur och klätterställning kommer också att finnas på den upprustade lekplatsen. Arbetet planeras att påbörjas hösten 2017. Om allt går som det ska kommer arbetet att ta ungefär en månad.

Här kan du rösta på det favoritlekredskap du tycker ska sättas upp på Kumlas lekplats med tema "flygplatsen". Sista dag att rösta är 25 juni.

Gå till röstningsformuläret (extern sida)

Omröstningen avslutad. Se resultatet här!

Ransta Österbys lekplats

Arbetet startar vid midsommar och under sommaren 2017 kommer klätterställningen bytas ut till en ny, gungställningen flyttas, gångarna förbättras, stubbar tas bort och ny fallskyddssand ordnas under lekredskapen.

Hagabergs lekplats

Under vecka 28 räknar vi med att påbörja en ombyggnation av hela lekplatsen. Ny klätterställning, gungor, sandlåda, dinosaurie-rutschkana samt en fossil att gräva fram.

Vi ber om visad hänsyn under den period vi arbetar på platserna samt överseende på kvällar och helger att inte platserna kan användas som normalt. Medan arbetet pågår är det en arbetsplats som inte får beträdas. Vi hänvisar till kommunens andra lekplatser under tiden.

 

Kontakt

Kristin Hedman, Stadsträdgårdsmästare
0224-74 75 70 kristin.hedman@sala.se

Relaterade tjänster