StartFör1Sala
Informationstjänst
Publicerad 2019-10-09
Uppdaterad 2021-02-10 11:17

Lättsamma och naturliga näringslivsträffar

Logotyp: För ett Sala

Syfte
Syftet är att skapa naturliga mötesplatser för näringsliv, tjänstemän och politiker i Sala kommun. Intressanta, trivsamma och kvalitativa möten som lockar till deltagande & närvaro.

Mål
Att dessa näringslivsträffar, på ett lättsamt och naturligt sätt, vidgar nätverk, öppnar upp möjligheter, skapar nya kontaktytor för målgruppen. Alltid under trivsamma och kvalitativa former.

Hur?
• 2 st. näringslivsträffar på årsbasis, sommar och vinter
• Mötesformer av lite varierande karaktär, morgon, kväll
• Alltid i kombination med någon form av förtäring. Träffarna skall var naturliga tillfällen för mingel och nätverk
• Varierat innehåll av intressant nationell karaktär, men på hemmaplan

Här vill man vara med!

Se även på vår Facebooksida

 

Logotyp: Sala allehandaLogotyp: Sala sparbankLogotyp: Sala kommun

 

 

SAGT OM FÖR1SALA

 

”Galet kul att träffa så många företagare, och med så mycket skratt! Hoppas vi ses igen! Ett gott skratt förlänger livet och som Trendspanaren Göran Adlén sa: Man ska dö ung så sent som möjligt!”

Mari Bertilsson Frissan & Frisörn

 

”Jag upplevde förra årets AW som en trevlig tillställning med stor uppslutning, själv fick jag den stora äran att med min rosa limo köra fram Janne Bylund till hans uppträdande på Tinget ”.

Bengt Hofvander Hofvander Buss

 

”Salas näringsliv är fullt av möjligheter. Att utbyta tankar, nätverka och skapa effekter tillsammans bidrar till ett skönt näringslivsklimat. Och i långa loppet kommer vi se fler gemensamma affärsmöjligheter samt locka ännu fler aktörer till orten.”

Anna-Lena Bergdahl Sala Allehanda

 

” Är självklart positiv till allt som kan samla och ena Sala för ett fortsatt bra arbete framåt. Kan man träffas under trivsamma former och knyta kontakter blir det förhoppningsvis något som alla vinner på!”

Magnus Eriksson Ordf. Företagarna, Sala

 

Relaterade tjänster