StartPå gång i kulturskolan
Informationstjänst

På gång i kulturskolan

Publicerad 2018-01-15
Uppdaterad 2020-09-01 15:11

Kulturskolan i Sala

Kulturskolan - ensembler, instrument, kör, sång, bild och form.

Se vad som är på gång på kulturskolan.
Sala Kulturskola inför ett nytt digitalt system, som heter StudyAlong, under höstterminen 2020. Som vårdnadshavare behöver du senast 18 september registrera dig för att säkra ditt barns plats på våra kurser.

StudyAlong - Registrera konto

Vi startar vår verksamhet stegvis under vecka 36. Denna gång med noggrann anpassning och alternativa lösningar med hänsyn taget till coronapandemin. Körer och ensembler är väl utspridda i våra stora luftiga lokaler för att vi ska kunna hålla avstånd. Ingångar och passager mellan rum anpassas. Bild och form delar på grupperna. Eleverna kommer till Täljstenen varannan vecka.Enskild undervisning sker med individuella lösningar i varje ämne och i varje rum.

Som vårdnadshavare kommer du att få information vad som gäller för just ditt barn/ungdom av respektive lärare. 

Under hösten kommer Kulturskolan byta digitalt system till StudyAlong. Anmälningar, schema, fakturering och kommunikation kommer ske via det nya systemet. Mer information om vad det betyder för vårdnadshavare och elever kommer inom kort.

Tyvärr behöver vi också meddela att dans och cello inte längre finns som kurser på kulturskolan till hösten.

Välkomna till höstterminen 2020!

Här kommer datum för kulturskolans evenemang och deltagande i olika evenemang (med reservation för ev ändringar) samt lov och studiedagar.

 

Lektionerna på Kulturskolan startar v 36 med anpassning till rådande läge. 

Studiedag måndag 21 september

Höstlov v44

Relaterade kategorier